Pizza deliciosa

de luminita20_2006 in Pizza, 12 Sep 2010 | 55065 vizualizari

 

INGREDIENTE

Pt aluat :

  • 500 gr faina
  • 1 cub drojdie
  • 40 ml ulei de masline
  • sare
  • 300ml apa calduta

Umplutura

  • salam uscat'si simplu
  • 1 ardei gras rosu
  • 200 gr masline
  • ketchup
  • oregano
  • 200 gr cascaval
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza deliciosa:

aluat: Se dilueaza drojdia cu un pic de apa calduta. Intr-un bol se pune faina apoi se toarna apa calduta , amestecata cu sare si uleiul de masline, apoi se pune drojdia si se incepe sa se amestece. Cand s-a legat aluatul, se scoate pe masa de lucru si se framanta pana cand obtinem un aluat elastic si care nu se lipeste de mana(mai puteti pune putin ulei daca e necesar). Dupa care se pune intr-un bol, se acopera cu un prosop si se lasa la cald sa creasca intre 40 min si 1h 30min - depinde de temperatura.

Dupa aceea se scoate, se imparte in functie de marimea tavii(la mine au iesit 3 tavi rotunde) Se intinde foaia, se lasa 5 min apoi se unge cu ketchup si presara oregano, apoi se pune salamul uscat, masline si ardei taiat pai, iar la final cascavalul. Se da la cuptor `25 min.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza deliciosa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

luminita20_2006 1

12.09.2010, 17:07

oo vadf ca am cerere ma apuc iar de treaba

Bucataras Medi 1

13.09.2010, 17:25

dupa cum arata cred ca este super-delicioasa...............

pisi 1

21.09.2010, 15:32

arata super

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pizza de casa